Jak Vyplnit Formulář Pro Otevření účtu

Obsah:

Jak Vyplnit Formulář Pro Otevření účtu
Jak Vyplnit Formulář Pro Otevření účtu

Video: Jak Vyplnit Formulář Pro Otevření účtu

Video: Jak Vyplnit Formulář Pro Otevření účtu
Video: Jak vyplnit PLF Příletový formulář do Řecka (formular pro generovani QR kodu) 2024, Březen
Anonim

Organizace, jednotliví podnikatelé, si po registraci své společnosti musí otevřít bankovní účet. Měli by to oznámit finančnímu úřadu, kde zaregistrovali svou společnost. K tomu je třeba při otevření běžného účtu vyplnit jednotný formulář.

Jak vyplnit formulář pro otevření účtu
Jak vyplnit formulář pro otevření účtu

Je to nutné

  • - firemní dokumenty;
  • - pečeť organizace;
  • - dokumenty zástupce;
  • - dokument o otevření účtu;
  • - údaje o bance, kde je účet otevřen;
  • - formulář pro otevření / zrušení běžného účtu pro odeslání na IFTS.

Instrukce

Krok 1

Formulář C-09-1 byl schválen dodatkem č. 1 k vyhlášce Federální daňové služby Ruské federace č. MM-7-6 / 252 ze dne 21. dubna 2009. Na každý list formuláře napište identifikační číslo poplatníka, kód důvodu registrace u daňového úřadu. Uveďte kontrolní kód místa podání tohoto dokumentu. Pokud upozorníte daňový úřad na otevření bankovního účtu, měli byste vyplnit první a druhou stránku, pokud jsou v orgánu Federální pokladny - první a třetí.

Krok 2

Pokud máte ruskou společnost, uveďte do příslušného pole číslo 1, pokud zahraniční - 2, zahraniční organizace působící v Ruské federaci prostřednictvím pobočky - 3. Pokud jste registrováni jako individuální podnikatel, uveďte číslo 4 Pokud jste notář zabývající se soukromou praxí nebo právník, který založil advokátní kancelář, napište číslo 5.

Krok 3

Napište název své firmy v souladu se stanovami nebo jinými stanovami. Uveďte osobní údaje fyzické osoby, pokud je OPF společnosti individuálním podnikatelem, pokud jste právníkem nebo notářem.

Krok 4

Uveďte hlavní registrační číslo vaší organizace nebo jednotlivého podnikatele.

Krok 5

Pokud upozorníte na otevření účtu, vložte do příslušného pole číslo 1, o uzavření - 2. Pokud upozorníte daňovou službu na otevření bankovního účtu, uveďte číslo 1, v orgánu Federální pokladnice - 2.

Krok 6

Přesnost a úplnost údajů, které byste měli potvrdit podpisem zástupce společnosti vyplňujícím tento formulář, s uvedením jeho osobních údajů, razítkem (pokud existuje) a datem.

Krok 7

Druhá stránka formuláře je navržena tak, aby uváděla číslo běžného účtu, datum jeho otevření, celé jméno banky a adresu jeho sídla, identifikační číslo daňového poplatníka, důvod registrace, identifikační kód banky.

Krok 8

Pokud jste si otevřeli účet u orgánu Federální pokladny, na třetí stránce formuláře uveďte číslo účtu, datum jeho otevření, název orgánu a podrobnosti o bance, ve které je účet toto tělo je registrováno.

Doporučuje: